Finansijski izvještaj za novembar 2021

Cijenjeni donatori i posjetioci,

izvještaj za mjesec novembar smo spakovali u vidu jednog paketa koji se sastoji od 39. stranica. Ovaj put smo napravili tabelarni pregled, dodali izvode stanja sa paypala i dva naša ziro racuna, da bi Vi mogli provjeriti navedena stanja na kraju mjeseca. Poslije toga slijede potvrde sa bankomata za dizanje novca, racuni i formulari kao dokaz da je kupljena roba uredno placena i formulari kojim osobe potvrdjuju da su primile pomoc od nas.

Licne podatke smo zbog zaštite licnih podataka (iako imamo suglasnost, da ih mozemo objaviti) prekrili crnom bojom. Razlog je da nebi bilo neugodnih javnih prozivki u komentarima ili na cesti. Posebno zelimo da zastitimo sa tim korakom djecu ugrozenih familija i da izbjegnu neugodne situacije u javnom zivotu npr. školi. Ukoliko se na formularu nalazila puna adresa sa kucnim brojem i to smo prekrili. Pokušali smo da ostavimo selo/naselje vidno, da mozete bez imena vidjeti u kojem dijelu Kozarca smo pomoc podijelili.

Odlucili smo se da ubuduce na ovaj nacin svaki put sve objavimo. Ukoliko neki donator zeli da pogleda / provjeri sve racune ili formulare, moze to uciniti u dogovoru na licu mjesta u Vöcklabruck-u. Nadamo se da cemo na ovaj nacin dobiti na povjerenju novih clanova i uklonuti sumnje ukoliko postoje.

Izvještaj kao PDF-Dokument ispod

KompletObracun-11-2021

Akcija za lijecenje Amira Deumica

Akcija za lijecenje Amira Deumica je zavrsena i kao što smo prikazali na 2. strani obracuna, sav skupljen novac je prikazan i prebacen na njegov ziro racun u Bosnu. Svima Vama koji se podrzali našu zajednicku akciju se zelimo još jednom zahvaliti. Lista svih uplata i uplatnica na Amirov ziro racun se nalazi ovdje…

Uplate za Amira Deumića – Humanitarna Organizacija Kozarac (ho-kozarac.org)

Naši planovi za decembar 2021

 Redovna pomoc kao i dosad-1.395,00€
 Novi redovni (A.Dj. i djeca iz Brdjana)-200,00€
 Alat za 3 škole (za domare Kozarac,Trnopolje,Kamicani) -1.750,00€
 Namještaj za prostorije Optimista poslije pozara-500,00€
 Izmiriti dug vode i struje pred iskljucenje za (A.Dj)-350,00€
 Pomoc za bebe i majke-300,00€
 Finansiranje 3 plastenika koji su odobreni (vrijednost 7.500KM)    -785,00€

Na pruženoj podršci, povjerenju i razumijevanju zahvaljujemo se svim koordinatorima ove organizacije u cijelom svijetu. Posebna zahvala ide našim novim i starim donatorima koji je iz dana u dan sve više i više.

Radni tim
Humanitarna Organizacija Kozarac

Print this entry

Slicne teme...