Humanitarno druženje 28.05.2022

Kao što smo obećali, ispod objavljujemo pregled prihoda i troškova sa našeg prvog humanitarnog druženja u Schwanenstadt-u.

Iskoristićemo priliku da se zahvalimo svima koji su došli na taj skup. Svojim dolaskom, nastupom, radom i donacijama pokazali ste poštovanje i lijepu namjeru da uz druženje skupimo novčana sredstva za naše zajedničke projekte.

Zajedničkom voljom i dobrotom skupili smo taj dan 3.398,34€, što je skoro 6.800KM. Naravno da je skupljeno više ali smo troškove odbili. Iznos nebi zasigurno bio toliki da smo sve plaćali tj. pjevače, poslugu/konobare, hranu, poslastice. I zato imamo veliki respekt prema Vama svima.

Pregled troškova i prihoda

Ispod imate pregled obračuna koji smo napravili sa svim računima na 7 stranica i dokaz o uplati na žiro-račun.

Festa28052022

Dokaz o uplati sredstava na žiro račun.

Namjena


Pošto smo troškove bunara porodici Huskić i materijal za obnovu prostorija porodici Jaskić već platili, preostalo nam je da pomognemo FK Bratstvo koje gradi svoj stadion.

Skupljenu sumu sa ovog druženja ćemo zaokružiti na 10.000KM i podržati u materijalu koji im je neophodan. Ipak se radi o mjestu na kojem smo se puno puta skupljali, veseleći se ili dočekivali i poslijednji put pratili svoje šehide.

Od srca zahvalni bez da ikog izdvajamo i nadamo se još većim druženjima u Kozarcu i van njega.

Radni tim

Print this entry

Slicne teme...