Završen projekt proširenja na djecijem igralištu

Ho Kozarac igralište piramida osnovna škola

Dragi donatori i članovi,

sa velikim zadovoljstvom želimo podijeliti sa vama sjajne vijesti!
Firma IstraCom je u skladu s ugovorom proširila igralište ispred osnovne škole u Kozarcu. Ovo je 2. značajan korak prema stvaranju boljih uslova za našu djecu.

Evo nekoliko detalja o projektu:

  1. Gumene podloge: Postavljene su crvene gumene podloge kako bi se riješio problem blata. Sada će djeca moći slobodno uživati na igralištu bez brige o prljavštini.
  2. Nova piramida: Na pješčanom prostoru dodana je nova piramida visine 4 metra. Ovo će dodatno obogatiti igralište i pružiti djeci nove izazove i zabavu.
  3. Obnova postojećih igračaka: Vlasnik firme IstraCom i njegova ekipa su ofarbali oštećene dijelove na postojećim igračkama, zamijenili ležaj na vrtuljku i obnovili 2 ljuljačke. Ova gesta je prava donacija srcem, jer će naši mališani sada imati sigurno i očuvano igralište.

Zahvaljujemo se svim ljudima koji su svojim članstvom u HO Kozarac postali dio ovog projekta. Također, velika hvala svim zaposlenicima IstraCom-a na izvanrednoj saradnji, komunikaciji i donaciji.

Do sada smo već platili 30% 3.528,00€ od ukupnog iznosa od 23.000,00 KM tj. 11.760,00€, a ostatak od 8.232,00€ će biti plaćen u narednim danima. Sve dokumente (ugovor, predracun i racune) i nekoliko fotografija objavljujemo na uvid kako bismo zajedno proslavili ovaj uspjeh.

Hvala vam što ste dio ove priče i što ste omogućili da naša djeca imaju bolje uvjete za igru i razvoj.

Radni tim – Humanitarne organizacije Kozarac

UgovorIstaracom1S

UgovorIstaracom2S

AVANSNA-FAKTURA-15.03.2024

IgralisteKrajnjiracun2024

IgralisteFiskalniracun2024

Print this entry

Slicne teme...